Bodyfit Wellness

Chloortabletten zwembad online bestellen

Chloortabletten zwembad

Heb jij een eigen zwembad of het beheer over een zwembad? Dan weet je dat de waterbehandeling een belangrijk onderdeel is. Chloortabletten zwembad zijn hier een voorbeeld van. Het is noodzakelijk dat bacteriën geen kans krijgen en het water schoon en helder blijft. Bij de meeste zwembaden wordt hier chloor voor gebruikt. Chloor doodt de bacteriën en zorgt dat het water kristalhelder is. Echter, de concentratie is wel belangrijk. Teveel chloor kan namelijk gezondheidsklachten opleveren. Denk bijvoorbeeld aan geïrriteerde ogen, slijmvliezen en luchtwegen en irritaties aan de huid. Bovendien moet voor chloor de ph waarde van het water goed zijn. Is dat niet het geval dan werkt het chloor niet.

Chloortabletten zwembad en andere producten voor waterbehandeling

Chloordrijver

je kunt dus niet zomaar een scheut chloor in het water gooien. Daarom maken wij gebruik van chloortabletten voor zwembad. Hiermee heb je altijd een juiste dosering voor jouw zwembad. Je kunt ook een chloordrijver gebruiken om te zorgen voor een langzame afgifte. Wij bestellen onze chloortabletten altijd online in de webshop van Bodyfit. De chloortabletten voor zwembad zijn hier te koop in kleine en grote verpakkingen van 1 of 5 kilo. Daarnaast voorkopen diverse andere producten voor de behandeling van het zwembadwater. Denk bijvoorbeeld ook aan teststrips en andere meetproducten om de chemicaliën in het water te meten en de ph waarde te bepalen. Bovendien kun je in de webshop ook terecht voor producten tegen algen of kalk, voor de ph waarde en mineralen. Je vindt hier dus alles om het water van jouw zwembad schoon en veilig te houden.

Bestel eenvoudig via de webshop

Ben je ook op zoek naar producten voor de behandeling van jouw zwembadwater? Breng dan zeker ook een bezoekje aan de webshop van Bodyfit. Je vindt hier alles voor jouw zwembad, spa, sauna of stoombad. Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in de fysieke winkel in Zeewolde. Bestel je voor meer dan € 75,00 dan wordt je bestelling gratis verzonden.