small group training eindhoven

De dokter wist nog wel een hulpmiddeltje

small group training eindhovenVoor de rugpijn die ik al heel lang heb, raadde mijn dokter aan om deel te nemen aan massages en bepaalde sportoefeningen bij een personal trainer. Dit vertelde hij omdat hij zeer goede ervaringen van patiënten heeft gehoord hierover. En omdat ik de pijn snel wilde veranderen vond hij dit ook een gepaste oplossing voor mij. De medicijnen die de dokter eerst voorschreef, heeft hij weggelaten. Dat deed hij omdat hij er vertrouwen in had dat ik het ook zonder kon door middel van de sportoefeningen en massages. Ik ging met dit advies akkoord en ging ik op zoek naar een personal trainer.

Hij had het stukje vertrouwen inderdaad goed

Dat stukje vertrouwen had hij inderdaad goed, ik kon namelijk verder zonder de medicijnen. Dit kon ik door de juiste sport oefeningen te doen en de juiste massages te nemen bij small group training Eindhoven.. De massages die ik nu elke week heb, doen sterk de pijn in mijn rug verminderen. De oefeningen die ik na de massages doe, helpen er enorm mee om mijn spieren te trainen. Ook hierdoor vermindert de pijn in mijn rug stilletjes.

small group training eindhoven

De pijn verminderd sterk

Zonder small group training Eindhoven én mijn dokter kon ik dit allemaal niet voor ogen zien. Ik ben daarom de dokter op de eerste plaats dankbaar dat hij mij dit advies had gegeven in plaats van de vele medicijnen. Ook ben ik small group training Eindhoven zeer dankbaar omdat zij er toch werkelijk voor zorgen dat de pijn in mijn rug stilletjes verminderd. Ik ben voorlopig zeker nog niet weg bij small group training Eindhoven. Vooral omdat de pijn, hoe sterk hij ook vermindert, nog niet weg is. Uiteindelijk hoop ik met een tevreden gevoel en zonder pijn in mijn rug de deur uit te lopen bij het bedrijf.