sportmassage den Haag

Goed geholpen door de sportmassage in den Haag

Dankzij de sportmassage in den Haag, ben ik eerder van mijn blessure af. Tijdens een gezellig potje voetbal, een maand geleden, verstapte ik mij en hierdoor had ik een enkel blessure opgelopen. Een week heb ik echt moeten afzien, omdat ik er beslist niet op kon staan. In huis was het zeer moeilijk naar boven te komen en daarom had ik maar een bed beneden in de woonkamer neergezet. 

Door mijn huisarts kreeg ik een verwijsbrief om naar de masseur Robert Valencia te gaan. Hij is gespecialiseerd in dit soort blessures en weet als geen ander deze het beste te behandelen.   eer goede sportmassage in den Haag

Een bijzonder goede sportmassage in den Haag

Vanaf het moment dat ik mijn enkel had geblesseerd en hiervoor de masseur langs liet komen, is het snel een stuk beter gegaan. Ja de masseur kwam aan huis, voor mij was dat een hele opluchting, want nu hoefde ik geen halsbrekende toeren uit te halen om daar te komen.

Roberto Valencia is gespecialiseerd in allerlei behandelingen, zoals:

  • Ortho Kinesio Taping
  • Zwangerschapsmassage
  • Bindweefselmassage
  • Gewricht- en wervelkolom mobilisatie

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wil jij weten of hij ook iets voor jou kan betekenen, neem dan maar een kijkje op zijn website.