Sportcentrum Alphen

Ik sport met plezier bij Sportcentrum Alphen

Momenteel sport ik bij Sportcentrum Alphen met veel plezier. Tijdje geleden besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe leuke sportschool, dit omdat ik het roer graag om wilde gooien. Het is mijn doel om een aantal kilo’s af te vallen en wat strakker te worden. Dit doel heb ik al een tijdje, maar ik stelde het zoeken naar een sportschool steeds uit. Je kent het vast wel. Klaar met alle smoesjes!

Op zoek naar een geschikte sportschool: Sportcentrum Alphen

Sportcentrum AlphenWaar begin je je zoektocht naar een geschikte sportschool? Bij vrienden en kennissen natuurlijk! Na wat rondvragen kwam ik uit bij Sportcentrum Alphen, een gemoedelijke sportschool in hartje Alphen. Ik besloot op de website te kijken en kwam er al snel achter dat dit precies is wat ik zocht! Daarnaast is deze sportschool niet ver van mijn huis vandaan, wat ik echt ideaal vind. Ik hoef alleen maar een klein stukje te fietsen en dan ben ik er al en dan heb ik de warming-up er meteen op zitten!

Diverse soorten groepslessen en sporten mogelijkSportcentrum Alphen

Je kunt bij Sportcentrum Alphen diverse soorten groepslessen volgen, namelijk: Xcore, Bodypower, Dance-Fit, Step-Fit en Core training. Er zit vast een les bij die je leuk vindt! Ik volg al een tijdje de Xcore les. Bij deze les doe je oefeningen door middel van een buis met grind, hiermee train je je core. Het is een opzwepende en motiverende les. De instructrice is erg aardig en houdt rekening met jouw niveau, wat ik persoonlijk erg op prijs stel. Als er bijvoorbeeld een oefening wordt gedaan die jij niet kunt doen, dan wordt er alternatieven gegeven. Je kunt bij Sportcentrum Alphen niet alleen terecht voor groepslessen ook is het mogelijk om andere sporten te beoefenen, zoals voetbal, hockey, tennis en badminton. Zeker genoeg te doen dus!