logo-personal-fitness-4-you

Klik hier voor personal training

Ben je woonachtig in de omgeving van Zwolle en heb je besloten om hetzelfde cirkeltje waar je al weken of zelfs al maanden in hangt door te breken? Klik hier dan op deze link om door te worden verwezen naar de website van Personal sport 4 you. 

personal training 4 you


Waarom kiezen voor een personal trainer 

Als je op de klik hier link hierboven klikt zul je door worden verwezen naar de website van Personal sport 4 you. Je zult dan terecht komen op een zeer overzichtelijke en informatieve website. Een personal trainer is een tainers, coach, en buddy in een die jouw uitermate goed kan begeleiden tijdens het sporten. Deze Personal trainer heeft erg veel kennis over sport, beweging, voeding, de juiste mindset en over het menselijke lichaam. Personal Training is voor iedere sporter ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden. De personal trainer zijn namelijk zo opgeleid dat zij elke sporter kunnen begeleiden met het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. De intensieve trainingen kunnen echter in het begin wel erg pittig zijn voor een beginnende sporter. 

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Voordat je zult beginnen met de intensieve trainingen zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden met de personal trainer. Tijdens dit gesprek zullen jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness uitgebreid worden besproken. Er zal ook uitgebreid worden gepraat over jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentiële belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl.