george kniest

Nauticashop heeft een groter assortiment dan George Kniest

Wanneer u producten speciaal voor de watersport nodig heeft, bent u bij Nauticashop aan het juiste adres! Zij hebben een zeer groot assortiment aan allerlei verschillende artikelen speciaal voor de watersport. Dit in tegenstelling tot George Kniest, die een veel kleiner assortiment heeft. Zo verkoopt Nauticashop ankers, tanksystemen, boordverlichting en elektra maar ook gereedschap, kleding en Trudesign. Dit in vergelijking met George Kniest waar ze alleen bootonderdelen verkopen zoals navigatie en elektronica, boeken en kaarten, scheeps-techniek en dek uitrusting.  

george kniest

Bij Nauticashop is het ook erg gemakkelijk om producten te kopen. Hier kunt u door het ruime assortiment alle producten in een keer kopen. Wanneer u veel verschillende producten nodig heeft, is de kans groot dat u bij George Kniest niet alle producten kunt vinden.

Bij Nauticashop hebben ze ook meer betaalmogelijkheden dan bij George Kniest. Bij Nauticashop kunt u betalen met iDeal, Paypal of overmaken door een bankoverschrijving. Bij George Kniest kunt u alleen betalen met iDeal, V pay en MisterCash. Daarnaast zijn de veiligste betaalmogelijkheden ook bij Nauticashop.

 

Eigen ervaring

Zelf heb ik onlangs producten besteld bij Nauticashop. Ik doe namelijk verschillende watersporten en daarvoor moet je soms nieuwe onderdelen of artikelen kopen. Ik heb in het verleden ook op andere webshops artikelen besteld zoals bij George Kniest maar mijn voorkeur gaat uiteindelijk toch uit naar Nauticashop. Zij hebben een zeer groot assortiment en ook de betaalmogelijkheden zijn erg fijn. Daarnaast zijn alle producten van erg goede kwaliteit en worden ze tegen een scherpe prijs verkocht.