padelcasa-logo

Professioneel padelracket kopen

Bent u toe aan een nieuw padel racket, maar weet u niet precies welke? Dan kunnen wij u helpen met het kopen van een professioneel padelracket. Wij hebben namelijk jaren ervaring in het selecteren van de juiste racket die bij u past, en het helpen met het kiezen van de beste accessoires. Zo kunt u ook langskomen op locatie, waar u verschillende rackets kunt testen, en een selectie maken van uw smaak en keuze. U kunt dan geholpen worden door ons professionele team, dat altijd voor u klaar staat en al jaren ervaring in dit vak heeft. 

  Bij ons kunt u goed terecht voor het kopen van een nieuw padelracket, maar ook voor accessoires zoals goede tennisballen of overgrips. Wij helpen u namelijk met het selecteren van al deze items, die u ook bij ons gelijk kunt uitproberen. Het uitproberen op locatie is handig, omdat u zo geen risico heeft met het kiezen van de verkeerde items, omdat wij u begeleiden in uw keuze. Ook heeft u geen risico met het kopen van een verkeerd item. 

Vormen van de rackets

De padelracket komt in elke vorm en maat, end de vorm speelt ook een belangrijke rol. Zo zijn er de vormen rond, diamant en druppel. De meest voorkomende is rond, dit is ook de beste vorm voor beginners. Hierbij zit het gewicht vooral in de hand, en voelt het allemaal licht aan. Wilt u meer te weten komen over de diverse rackets, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust een kijkje op de website, of stuur ons een bericht.