trackman

Trackman gebruiken voor de juiste clubs

Onlangs heeft een winkel voor mij een trackman gebruikt tijdens een clubfitting sessie. Mijn favoriete sport is golfen en deze sport beoefen ik dan ook heel vaak. Dit speel ik met mijn vrienden en met mijn zakelijke kennissen. Het is erg leuk om te doen, maar het wordt nog leuker wanneer jij professionele clubs gebruikt. Met de juiste clubs wordt het beste resultaat behaald. Maar hoe weet je nou wat een goede club is? Deze kan jij door middel van een randapparaat laten aanmeten. Dit apparaat meet de balvlucht van de slag van een persoon.

trackman

De ideale club laten samenstellen door de trackman

De winkel waar ik de clubfitting sessie heb gehad is bij: Meteor Golf. Deze sessie wordt gedaan door Mike Moriarty, een gediplomeerde clubfitter. Hij heeft al jarenlang ervaring als adviseur en coaching van golfers. Daardoor kan hij goed adviseren in de juiste clubs. De trackman meet naast de balvlucht ook de de invalshoek van de bal, de afwijking ten opzichte van het doel, spin op de bal en de richting. Dit wordt gedaan met verschillende clubs, om zo te kijken welke club het beste resultaat behaalt. Ook kan jij bij deze winkel terecht voor andere golfproducten. Neem ook eens kijkje op de website.