vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Een betere sfeer op de werkvloer is voor iedereen goed. Dit zorgt voor een betere werksfeer en meer werk dat verzet wordt op 1 dag. Een vitaliteitsprogramma voor bedrijven kan dit nog meer omhoog schroeven. Een vitaliteitsprogramma zorgt ervoor dat heel je team lekker kan sporten, 1 of meerdere keren in de week. Sporten heeft natuurlijk een positief effect op je lichaam, maar mensen onderschatten vaak de kracht van sporten op je mind. Dit effect is misschien nog wel groter dan dat op je lichaam. Door te sporten creëer je meer rust in je hoofd en ritme waardoor je meer efficiënt kan werken.

Wat kan Iboya training voor je betekenen

Iboya training kan veel verschillende dingen voor jou en je bedrijf doen. Iboya geeft voedingsadvies aan hun klanten hoe ze vanuit hun voeding, hun leven meer efficiënt kunnen maken. Ook leert ze je de perfecte houding aan te houden voor achter je bureau waar je een groot deel van je dag achter zit. Ze zorgt ervoor dat je spieren meer balans hebben en zo beter kunnen functioneren. Ze helpt je naar het doel toe dat je wilt bereiken en als kers op de taart doet ze veel met mindfulness. Binnen mindfulness maakt ze zich vooral veel bezig met mediteren en ademhalingstechnieken. Dit kan je allemaal volgen binnen het vitaliteitsprogramma voor bedrijven.

vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Centrum van Amsterdam

Iboya training bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Deze locatie hebben ze gekozen omdat veel bedrijven zich bevinden in de Randstad waardoor Iboya training voor iedereen dichtbij is.